Website Upgrades & Bug Testing

Home Forums Official & Introductions Website Upgrades & Bug Testing

Viewing 25 posts - 1 through 25 (of 49 total)
  • Author
    Posts
  • #7352
    Auburn
    Keymaster
    • Type: TiNe
    • Development: l--l
    • Attitude: Adaptive

    Welcome all our early access members!
    As we prepare for this rollout, I'll need all the feedback I can get so please feel free to report bugs here.
    I'll be posting updates also, on things that are repaired. Thanks everyone!

    #7353
    Auburn
    Keymaster
    • Type: TiNe
    • Development: l--l
    • Attitude: Adaptive

    Fixed: Database videos are now playable without needing to right click to show controls.
    Fixed: CTVC links are now updated.


    Pending: Some members aren't getting their auto-generated password email. It's either in a spam filter or not sent at all. Still working on this.
    If you don't get a second email with an auto-generated password, go here (https://cognitivetype.com/forgot-password/) to ask for a password reset to something of your choosing.

    #7354
    Auburn
    Keymaster
    • Type: TiNe
    • Development: l--l
    • Attitude: Adaptive

    Testing out features

    Spoiler

    [collapse]
    #7356
    Auburn
    Keymaster
    • Type: TiNe
    • Development: l--l
    • Attitude: Adaptive

    testing out emoji sizes




     

    #7405
    Auburn
    Keymaster
    • Type: TiNe
    • Development: l--l
    • Attitude: Adaptive

    Testing the feed is working.

    #7408
    Auburn
    Keymaster
    • Type: TiNe
    • Development: l--l
    • Attitude: Adaptive

    Testing to see if the feed is working.

    #7409
    Auburn
    Keymaster
    • Type: TiNe
    • Development: l--l
    • Attitude: Adaptive

    Test.

    #7411
    Auburn
    Keymaster
    • Type: TiNe
    • Development: l--l
    • Attitude: Adaptive

    Test test test.

    #7412
    Auburn
    Keymaster
    • Type: TiNe
    • Development: l--l
    • Attitude: Adaptive

    also gonna test out tags!
    hello @animal @elsie @bob and i see you there @elsa and @supahprotist glad you decided to join!

    #7413
    Elsie
    Participant
    • Type: SeFi
    • Development: ll-l
    • Attitude: Unseelie


    edit: well that isn't working

    #7417
    Auburn
    Keymaster
    • Type: TiNe
    • Development: l--l
    • Attitude: Adaptive

    ^ fixed it for you.
    got a few bugs to squash

    #7418
    Auburn
    Keymaster
    • Type: TiNe
    • Development: l--l
    • Attitude: Adaptive

    OK how about now.
    I will get this to work, you wait!

    #7420
    Auburn
    Keymaster
    • Type: TiNe
    • Development: l--l
    • Attitude: Adaptive

    #7421
    Auburn
    Keymaster
    • Type: TiNe
    • Development: l--l
    • Attitude: Adaptive

    almost got it! one more.

    #7423
    Animal
    Participant
    • Type: SeFi
    • Development: lll-
    • Attitude: Seelie


     

    #7425
    Auburn
    Keymaster
    • Type: TiNe
    • Development: l--l
    • Attitude: Adaptive

    #7482
    Auburn
    Keymaster
    • Type: TiNe
    • Development: l--l
    • Attitude: Adaptive

    testing now with domain migration

    #7504
    Auburn
    Keymaster
    • Type: TiNe
    • Development: l--l
    • Attitude: Adaptive

    Website is now live, and early access is now closed. If you feel you missed the window and would really like to squeeze in, you can message me on the old forum or on Discord chat.  I believe I fixed the spam filter issue too, by verifying the domain through multiple channels. We should be in the clear for a bright future. I'm glad you guys like this new software. Let the fun begin. 🙂

    #7558
    Auburn
    Keymaster
    • Type: TiNe
    • Development: l--l
    • Attitude: Adaptive

    Heads up!
    If you have some issues loading some content like the text editor just clear your cookies for this site from the last hour or so, and things should be back to normal. Thank you! I was dabbling with settings that are best left alone.
     

    #9356
    Auburn
    Keymaster
    • Type: TiNe
    • Development: l--l
    • Attitude: Adaptive

    Like buttons added as per @umbilicalsphere 's request. I'm still working on the placement and aesthetic they carry, but this seems to have been a highly requested feature. 🙂

    #9358
    Animal
    Participant
    • Type: SeFi
    • Development: lll-
    • Attitude: Seelie

    Watch out @auburn - or your SeFi fans will overload you with Passionate Like-aliciousness.

    #9365
    Elisa Day
    Participant
    • Type: TiSe
    • Development: ll--
    • Attitude: Adaptive

    Yayyyyyy “likes!!” I’m going to validate the hell out of all of you!!!
     
    still don’t know how to post pictures tho

    #9368
    Auburn
    Keymaster
    • Type: TiNe
    • Development: l--l
    • Attitude: Adaptive

    hehe
    OK! ...Finally got the look the way I want it.
    Subtle enough to not interfere with the post content, but visible enough not to miss.

    @elisaday
    - I had this funny thing happen where one image wasn't showing up and I reduced the image filename I was trying to upload, then reuploaded it, and it worked. Just for the sake of testing, I wonder if you'd be willing to give it a try? It may also be the file size. This is a test thread so u can try here if you'd like. Also, does it work if you post urls instead? like from imgur.com or something?
    I think we can figure this out.

    #9374
    Bera
    Moderator
    • Type: SeFi
    • Development: ll--
    • Attitude: Seelie

    @elisaday
    I had this issue too. I posted images and in some cases only half of the image posted could be seen.
    It seems to work if you set the dimensions to 500 - 500.
     

    #10988
    Auburn
    Keymaster
    • Type: TiNe
    • Development: l--l
    • Attitude: Adaptive

    Video Embedding Bug:
    It seems atm that sometimes youtube video embedding turns into an "iframe" script even when it appears as a full video in the preview window. I don't yet know why this happens but in the meantime, the fix is pretty simple: re-edit the post, delete the iframe text, and re-add the video via Insert-->Media-->Source-->Ok. Then save right away.
    From what I can tell it's a time-sensitive bug. So if you leave a post open for hours as you work on it, it'll likely paste as an iframe. But if you submit right away, it appears right. Let me know if this reflects you guy's experience with the bug, or if you find out anything else. Thanks!

Viewing 25 posts - 1 through 25 (of 49 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
© Copyright 2012-2021 Juan E. Sandoval - Use Policy
searchhomecommentsenvelope